Raadslid, lid van de auditcommissie

Greet Burkels

Beste dorpsgenoten,

Wat wonen we toch in een mooi dorp! Niks meer aan doen, zou je zeggen. Helaas, zo werkt het niet. Ook Heiloo staat voor de nodige uitdagingen die we op de postcodes 1851, 1852 en 1853 voelen. Zo hebben we echt een hoop te doen op het gebied van betaalbaar wonen en veilig verkeer in ons steeds drukker wordende dorp. Om die kwesties goed en doelmatig aan te pakken geloof ik heel erg in samenwerking. Samenwerking tussen betrokken partijen en tussen gemeente in inwoners. Zo kom je tot de beste oplossingen.

Ik wil graag bijdragen aan het onderzoeken en oplossen van kwesties die ons dorp aangaan. Niet langer netelige kwesties vooruitschuiven, maar aanpakken. Dat kan ik doen vanuit mijn achtergrond als bestuurskundige maar misschien nog wel veel belangrijker, de ruime praktijkervaring die ik meebreng. Zo heb ik ruime ervaring met ingewikkelde grote projecten die te maken hebben met infrastructuur (openbaar vervoer en wegenbouw) en IT, zowel in de private als publieke sector.

Maar nog belangrijker misschien is dat ik mij wil inzetten vanuit mijn hart voor Heiloo en dat zegt dat het beter kan én moet. Ik geloof in het programma wat we als PvdA Heiloo hebben samengesteld. Wanneer ons programma omgezet kan worden tot daadwerkelijke acties gaan we de goede kant op.

[email protected]