Kandidaat-raadslid | 6

Sandy Pauw

Sandy Pauw

Over Sandy Pauw

Mijn naam is Sandy Pauw. Sinds drie jaar woon ik in Heiloo, na lange tijd in Egmond en Alkmaar te hebben gewoond. In die drie jaren ben ik het dorp zeer gaan waarderen. Mooi, ruim en groen, fijne mensen, goede voorzieningen, dichtbij bos, duin, zee en polders. Het is een dorp waard om met elkaar aan te werken, waardoor het voor ieder prettig leven is.

In Heiloo is veel al goed voor elkaar. Voor sommige ontwikkelingen zie ik ruimte voor verbetering. Een goed sociaal beleid, wonen en zorg voor jong en oud, voor gezonde en minder gezonde mensen, een goede en veilige doorstroming van het snelle én langzame verkeer, duurzaamheid en een verantwoord financieel beleid zijn zaken waar ik voor ga.

Mijn dagelijks werk speelt zich af in de zorg & welzijn en de volkshuisvesting, waar ik als zelfstandig adviseur en interim-manager werkzaam ben. In mijn vrije tijd ga pvda mensen kiezen partij sociaal democratisch ik graag met mijn partner en hond zeilen, waarbij mijn drie volwassen dochters regelmatig aanhaken.

Wat vind ik het mooi wanneer we als team van de Partij van de Arbeid Heiloo het vertrouwen krijgen om vanuit de sociaal-democratische uitgangspunten Heiloo nog beter te maken.
Stem daarvoor lijst PvdA!

PvdA Partij van de Arbeid Heiloo kies gemeenteraadsverkiezingen 2018 mooi goed fijn wonen werken forensen verbeter