Jazz Czeyki

Plaatsvervangend lid commissie Maatschappelijke Zaken
Jazz Czeyki

Over Jazz Czeyki

Ik ben Jazz Czeyki en sta op plaats 7 van de kandidaatslijst van PvdA in Heiloo. Ik ben met mijn 18 jaar de jongste van het stel.

Ik houd van Heiloo omdat ik het een levendig en gezellig dorp vind. Heiloo kent veel sfeervolle lokaliteiten zoals Herberg Jan, Aris de Wit en Di Fiorentina, waarvan laatstgenoemde ook nog eens als beste ijssalon van Nederland is verkozen en waar wij als Heiloërs ontzettend trots op mogen zijn. Daarnaast zijn er tal van sportverenigingen waar jongeren elkaar ontmoeten en die in dat kader een belangrijke sociale functie vervullen en die wij daarom moeten koesteren.

Waar ik me zorgen om maak in Heiloo, is dat er veel wordt ingebroken, wat mijzelf en mijn leeftijdsgenoten een onveilig gevoel bezorgt. Ook betreur ik het dat wij in Heiloo geen bovenbouw hebben wat ik in mijn middelbare schooltijd graag anders had gezien.

Jazz Czeyki PvdA jonge socialisten verkiezingen GR 2018

Heiloo is een forensendorp en is een grote groep op het openbaar vervoer aangewezen. Als tweedejaars International and European law student in Den Haag maak ik zelf ook iedere dag dankbaar gebruik van de trein.

Ik sta voor PvdA omdat ik van mening ben dat we meer sociale invloed kunnen gebruiken vanuit de politiek. Ik vind het belangrijk dat de mens centraal staat want wij, als individu, bepalen uiteindelijk de mate waarin onze samenleving respectvol, solidair en zorgzaam is.