Kandidaat-raadslid | 10

Fred Beekhuis

Fred Beekhuis

Over Fred Beekhuis

Ik ben geboren in Amsterdam  02 oktober 1939. Op mijn veertiende jaar werd ik lid van de toenmalige jeugdvereniging  A.J.C  of wel Arbeiders Jeugd Centrale, indertijd een grote vereniging. Het was een vereniging van jongens en meisjes. We kenden wel het verschil maar het respect voor elkaar was automatisch aanwezig.

Mijn beroep was hoofdzakelijk Commissionair in effecten. Nu niet bepaald een beroep waar veel socialisten in werkzaam waren en nog zijn. Toch heb ik altijd op de PvdA gestemd, ook al was als ik het niet altijd eens met de programma’s of vertegenwoordigers.

Laten we eerlijk zijn: als je op een partij stemt, zullen er altijd standpunten en meningen zijn waar je zelf misschien anders over denkt.

Ik ben lid en stem op de PvdA omdat het gedachtegoed waarvoor deze partij staat ook het mijne is, en dat wil ik uitdragen.

Ik heb me daarom voor de gemeenteraad van Heiloo kandidaat gesteld, omdat ik te beginnen in Heiloo het gedachtegoed wil uitstralen, waarbij je achtergrond of waar je ook vandaan komt niets mag uitmaken. Alle inwoners van Heiloo moeten gelukkig kunnen wonen. Er moet oog zijn voor de zwakkere in onze gemeenschap en daar moeten we voor opkomen.

Als u niet direct  op mij stemt, stem dan op de mede kandidaten van mijn partij, ik ben er zeker van dat ze een uitstekende bijdrage zullen leveren aan de gemeenteraad van Heiloo.